Τρόποι Αποστολής

Για την ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων μας, οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται 9:00 – 17:00 καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή και κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με την εταιρεία courier για τον καθορισμό της ώρας παράδοσης.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Τα μεταφορικά και τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες είναι 3,00€ για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ και έως 2 κιλά. Χρέωση 1€ το κάθε έξτρα κιλό.

Οι ανωτέρω χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν, στην περίπτωση που η περιοχή παράδοσης χαρακτηρίζεται ως “δυσπρόσιτη” από την εταιρεία courier.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδος), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

*Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προϊόντων ή σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης, πιθανή αντικατάσταση ή ακύρωση της παραγγελίας.